


It is in the south-east of France, that we elaborate hand in hand with our artisan chocolate maker our delicious organic tablets! This specialist in crunchy chocolate draws his know-how from a superb family adventure.
It all starts with cocoa beans: concerned about their traceability, we have chosen to work with beans from Ecuador, Peru and the Dominican Republic. These cocoa beans, with their powerful aromas, are reserved for the manufacture of great vintage chocolates! Like wine, their soil and climate are just as suitable for cocoa to develop amazing flavours! All of this is done in the respect of a reasoned agriculture.
The same goes for the ingredients we use in this recipe. All natural and handpicked thanks to a very high quality sourcing, they participate in the elaboration of divinely delicious bars.
Rewarded in Great Taste awards.
Annie M. published the 21/04/2023 following an order made on 31/03/2023
Toujours parfait
Comment from Le chocolat des Français the 14/04/2023
Merci de votre super retour Annie,
Nous sommes ravis de savoir que vous êtes toujours satisfaite de notre Chocolat Grand cru Noir 70% 🤩
Merci pour votre fidélité et votre confiance !
A très vite en boutiques et sur notre site internet,
Blanche
Genevieve C. published the 25/10/2022 following an order made on 12/10/2022
Fondant
Comment from Le chocolat des Français the 07/03/2023
Merci de votre retour Geneviève, nous sommes heureux d'apprendre que notre Chocolat Grand cru vous a fait fondre :)
A très vite en boutiques et sur notre site internet pour découvrir toutes nos recettes,
Blanche
Martine T. published the 23/06/2022 following an order made on 11/04/2022
Onctueux et doux
Comment from Le chocolat des Français the 06/03/2023
Bonjour et merci de votre message Martine, nous sommes heureux d'apprendre que vous vous êtes régalée avec notre chocolat grand cru !
A très vite en magasin ou sur notre site internet !
Blanche
Marie loves spending time with turkish slippers, drawing birds and eating "choux à la crème".